Devatenáctka v oslabení Slovácku podlehla, sedmnáctka si naopak zastřílela

25. 3. 2024
Redakce

Devatenáctka se v utkání se Slováckem musela více než šedesát minut potýkat s početní nevýhodou a nakonec soupeři těsně podlehla. Sedmáctka si ve svém utkání se Slováckem poradila rozdílem čtyř branek.

Slezský FC Opava U19 - 1. FC Slovácko U18 2:3 (0:3)

Branky: Ligač, Strnadel

ČK: 28. Blahut

Opava: Hafera (28. Kramář) - Pawlik (74. Hendrych V.), Hejhal, Buchta, Endrych, Hendrych K., Blahut (28. Dědík), Kokeš, Pecník (61. Mrovec), Ligač (61. Strnadel), Vladař

,,V utkání se Slováckem jsme bohužel šli poměrně brzy do deseti, poté co jsme hasili zbytečnou chybu v naší rozehrávce. Červená karta se následně podepsala na vývoji celého utkání. V zápase jsme vypozorovali hodně negativ, ale i spoustu pozitiv. Hráči utkání nezabalili ani v početní nevýhodě a v druhém poločase se nám povedlo snížit. Každopádně domácí zápasy chceme a musíme zvládat lépe než tento," řekl trenér František Metelka.

Slezský FC Opava U17 - 1. FC Slovácko U16 6:2 (4:1)

Branky: Prohászka, Kramář, Bolík, Šlupina, Brož, Jančík

Opava: Brindžák - Kropáček, Prohászka (72. Masopust), Jančík (72. Jašek), Šlupina (52. Faldýn), Oravec, Bolík (65. Gebauer), Brož, Haloda, Kožík, Kramář

,,Neměli jsme úplně povedený vstup do utkání, po naší hrubé chybě v rozehrávce jsme inkasovali jako první. Podařilo se nám však rychle výsledek otočit a dostat zápas pod kontrolou. Druhý poločas hodně ovlivnil silný vítr, ale musím říct, že jsme se s tím popasovali velmi dobře. Velkým pozitivem je, že se nám povedlo ve třech utkáních dát šestadvacet branek, ale za mě dostáváme laciné góly, které nás pak stojí v utkáních zbytečně moc sil. Jsou věci na kterých musíme zapracovat, zejména si představuji v těchto utkáních ještě větší dominanci a klid na míči. Je to v hodně pasážích hry z naší strany strašně hektické." uvedl k utkání trenér Swiech.


Související fotogalerie

sdílet