U19: 1. Slovácko – SFC Opava 3:2

11. 10. 2012
Redakce

Devatenáctka na Slovácku nebodovala.

Trenér Vladimír Skalba: Vyšel nám vstup do utkání a svojí aktivitou jsme domácí mužstvo zatlačili na jejich polovinu. V 10.minutě se hra vyrovnala.Bohužel po první vážnější akci domácích jsme vyrobil penaltu a Slovácko šlo do vedení. Pak byli domácí lepším týmem, snažili se o kombinaci a postupný útok. Přesto jsme je nepustili do vyložené šance.Hru jsme po deseti minutách srovnali a vyrovnali Jurečkou na 1:1. Pak jsme byli zase lepším týmem, ale další obrovskou šanci nevyužil Jurečka a nakonec jsme v poslední minutě poločasu inkasovali na 2:1.

V druhém poločase jsme byli lepším týmem a podařilo se nám vyrovnat z penalty Jurečkou na 2:2. Bohužel ale 15.min před koncem po dlouhém nákopu brankáře jsme si po nedorozumění v obraně vstřelili vlastní a rozhodující branku na 3:2. Přes ještě větší aktivitu a několika málo šancí jsme už nedokázali vyrovnat.

Sestava: Novotný – Bořucký, Oberher, Dřízgevič, Schuster, (Kubalák) – Pavlíček, Wicker, (Zezulka) - Turoň, (Mezera), Jurečka, Lavrovič - Uvíra.


sdílet