Informace pro fanoušky mířící na Žižkov

26. 9. 2014
Redakce

O P A V A - FK Viktoria Žižkov vydal před nedělním zápasem se Slezským FC podrobný souhrn informací pro opavské fanoušky, kteří se na utkání chystají. Více už níže.

1. Přístupové/odchodové trasy do/ze sektoru hostí:

  • Sektor hostí se nachází na západní tribuně. Vstup do sektoru je z ulice Siwiecova.
  • Přístupová cesta je možná pouze vchodem a zároveň východem do sektoru hostí - tribuna západ.
  • Při větším počtu fanoušků doporučujeme příchod na stadion v dostatečném časovém předstihu.
  • 2. Specifikace vstupů/východů do/ze sektoru:

    Sektor hostí je vybaven zónou pro provádění bezpečnostních prohlídek. Jedním vstupem s pokladnou, dále výstupní branou, několika únikovými východy a zároveň brankami pro možný vstup a zásah pořadatelské služby, případně PČR.

    3. Kapacita sektoru hostí a velikost sektoru hostí:

  • Celková kapacita sektoru hostí je 846 nekrytých míst k sezení.
  • 4. Technické vybavení sektoru hostí:

    Sektor je vybaven dostatečným počtem mobilních WC, rovněž je vybaven samostatným stánkem s občerstvením.

    5. Zabezpečení sektoru hostí

    Důraz bude kladen zejména na bezpečnostní prohlídky, rovněž bude prováděna namátková dechová zkouška na alkohol. Osoby pod vlivem alkoholu či jiných návykových látek nebudou vpuštěny na stadion. Osoby, u kterých bude při vstupu či v průběhu pobytu na stadionu nalezena pyrotechnika či dýmovnice, budou vykázány ze stadionu bez nároku na vrácení vstupného a pyrotechnika či dýmovnice budou zabaveny. Jakékoli použití pyrotechniky či dýmovnic v prostoru stadionu bude řešeno ve spolupráci s PČR, státním zastupitelstvím a Přestupkovou komisí m.č. Praha 3 jako trestný čin, případně přestupek a budou důsledně vyvozeny veškeré sankce včetně případného uplatnění náhrady vzniklých škod.

    Osoby, které jakýmkoliv způsobem poruší některý z bodů „Návštěvního řádu“ stadionu FK VIKTORIA ŽIŽKOV umístěného u vstupu do sektoru, nebudou vpuštěni na stadion, případně budou vyvedeni ze stadionu bez nároku na vrácení vstupného.

    Sektor hostí je od ostatních sektorů a diváků na tribuně oddělen oplocením a bezpečnostní sítí.

    Pořadatelská služba bude úzce spolupracovat s policií a v případě potřeby ji požádá o součinnost, případně provedení zásahu.

    6. Distribuce vstupenek

    V sektoru hostí bude otevřena pokladna s prodejem vstupenek hodinu a třicet minut před utkáním. Cena vstupenky je 60,- Kč.

    Stadion na mapě


sdílet