Devatenáctka vyhrála v Opole a vyráží na soustředění

8. 2. 2015
Redakce | Foto: Deník / František Géla

O P A V A - Příprava opavské devatenáctky na jaro finišuje. V následujícím týdnu čeká Slezany soustředění ve sportovním centru kravařské Buly arény, které by mělo vyvrcholit přípravným duelem s Třincem.

Ve středu se opavský tým utkal s účastníkem I. A třídy Bruntálem. Svěřenci trenéra Aloise Skácela vyhráli 2:0, když se trefili Adamovský s Kirschnerem. „Nebylo to špatné utkání, hlavně pak první poločas,“ řekl krátce trenér Opavy.

V sobotu vyrazili Slezané do polského Opole. V místním sportovním centru se utkali s domácí devatenáctkou. Opava zvítězila 3:0. Dvakrát se trefil Adamovský, jeden gól přidal Kirschner. „Šlo o dobrou konfrontaci. K vidění byl zajímavý mládežnický fotbal, my jsme ve finále byli efektivnější,“ poznamenal Alois Skácel.

V pondělí míří opavský tým na soustředění do Kravař. „Kluci se těší, jen doufám, že se nám vyprázdní marodka. Chtěl bych tímto poděkovat vedení klubu, že nám toto soustředění na vysoké úrovni zajistili,“ uzavřel Alois Skácel.

Opole – SFC Opava 0:3 (0:2)
Branky: Adamovský 2, Rolný.
Opava: Lasák (46. Muczka) – Košárek, Farský, Češek, Kolísek, Vitoul, Rolný, Kuznik, Rychlý, Žingor, Večerek, A. Hellebrand, Adamovský. Trenér Alois Skácel.


sdílet