Mladší dorost odcestoval na soustředění do Prahy

10. 2. 2015
Redakce

O P A V A – Naše devatenáctka se od pondělí připravuje v Kravařích a během úterního rána se vydali na soustředění také mladší dorostenci z věkové kategorie U-16 a U-17. Jejich cílovou destinací se stane Praha, kde absolvují celkem tři zápasy. Postupně se střetnou s vrstevníky z pražské Sparty, Viktorie Žižkov a Bohemians 1905.

Tento model zimního soustředění se Slezskému FC v případě mladšího dorostu pravidelně osvědčuje. Už třetím rokem takto cestuje za zajímavými a netradičními soupeři z hlavního města. Pro mladé hráče jde navíc o velmi dobrou zkušenost a trenéři mají možnost porovnat naší kvalitu s těmito mužstvy.

„Během čtyř dnů odehrajeme tři utkání. To první hned proti Spartě Praha, což bude pro kluky určitě velkou motivací předvést v něm co nejlepší výkon,“ vysvětloval šéftrenér našich dorosteneckých kategorií Radomír Hlaváč a ještě dodal:

„Není to však jen o jednom zápase na Spartě. Jak už jsem zmínil, všechna utkání, která v Praze odehrajeme, nám dávají zpětnou vazbu. Víme, na co se zaměřit a co zlepšit v tréninku. Proto jsme rádi, že můžeme toto herní soustředění absolvovat, za což děkujeme i vedení klubu, které nám pomohlo tuto akci zrealizovat.“


sdílet