Devatenáctka na závěr soustředění porazila Třinec

15. 2. 2015
Redakce | FOTO: Deník / František Géla

K R A V A Ř E – Starší dorostenci mají za sebou poslední zápas přípravy. Nyní už na ně čeká boj o záchranu v Dorostenecké lize. Slezané ho započnou utkáním v Ostravě, proti domácímu Baníku.

Opava má za sebou týdenní soustředění v Kravařích. „Byl to výborný tah. Tento týden nám hodně dal. Škoda jen, že dva hráči museli během týdne kvůli zdravotním problémům tým opustit,“ řekl trenér Alois Skácel. „V Buly aréně o nás bylo skvělé postaráno, kluci měli servis na vysoké úrovni,“ pochvaloval si kouč.

V sobotu dopoledne porazila naše devatenáctka Třinec 1:0. Jediný gól si dali hosté po centru Češka sami. Opava mohla ve druhém poločase vedení navýšit, jenomže Berger nedal penaltu a Košárkovu ránu zastavila tyč.

„Rozhodně bych tohle utkání nepovažoval jako generálku. Sestava na první mistrovský zápas se bude od této hodně lišit,“ prozradil Alois Skácel, který věří, že Slezané Dorosteneckou ligu zachrání. „Z přípravy mám dobrý pocit, kluci se zlepšují a jejich výkony půjdou ještě nahoru,“ uzavřel bývalý trenér reprezentační devatenáctky.

SFC Opava U 19 – Třinec U 19 1:0 (1:0)
Branka: 30. vlastní.
Opava: Lasák – Keller, Češek, Farský, M. Helebrand – Rolný (46. Večerek), Žingor (46. Rychlý), Berger, Adamovský (46. Košárek) – A. Helebrand, Kirschner (46. Vitoul). Trenér Alois Skácel
sdílet