Béčko s Dolním Benešovem nakonec jen remizovalo

26. 2. 2015
Redakce

O P A V A - Náš B tým ve středu odpoledne rozehrál na kylešovické umělce velmi povedenou partii. Už v sedmé minutě poslal rezervu Slezského FC do vedení Michal Hrabina, který zužitkoval standardku Pavla Galvase.

Opava měla podstatně více ze hry a naši trenéři mohli být s vývojem první půle nadmíru spokojeni. Zvlášť, když sedm minut před přestávkou výborně zapresoval Pezzotti, míč převzal Grussmann a krásnou ranou zvýšil na rozdíl dvou branek. „Byl to takový rohlíček. Střela tak trochu po „Messiovsku“,“ komentoval asistent opavského trenéra Jan Hruška starší.

Jestliže se nad úvodní pětačtyřicetiminutovkou mohl hlavní trenér Lubomír Hrabina se svým kolegou Hruškou jenom rozplývat, po změně stran nabyli přesně opačných dojmů. Zvlášť potom, co četnými střídáními provedli několik zásahů do sestavy. Zdaleka ne všichni střídající prokázali kvality nutné pro třetí ligu.

„Utkání nám hodně otevřelo oči. První poločas byl naprosto v pořádku, ale poté to už skřípalo. Chceme udělat všechno pro to, abychom se v soutěži zachránili. Upozorňuji, že třetí liga není charitativní soutěž. Budeme muset spoléhat na jedenáct dvanáct hráčů, zbytek takový prostor asi nedostane,“ posunul se dále Jan Hruška starší.

V poslední půlhodině Dolní Benešov srovnal po dvou standardkách. Směrodatná podle asistenta trenéra Slezského FC B byla i zahozená tutovka Kubaláka za stavu 2:0. „Kdyby proměnil, nejspíš bychom si dokráčeli pro vítězství,“ dodal Hrabinův asistent.

SFC Opava B – Dolní Benešov 2:2 (2:0)
Branky: 7. Michal Hrabina, 38. Grussmann – 61. Moravec, 64. Adamík.
Opava: Godula (46. Štencel) – Maléř, Michal Hrabina (46. Zagol), Vojtěšek, Pavlíček (65. Mezera) – Lavrovič, Macíček, Grussmann (46. Gebauer), P. Galvas, Kuzník (65. P. Uvíra) – Pezzotti (60 Kubalák). Trenér: Lubomír Hrabina.
sdílet