Nemanja Kuzmanovič si angažmá v Opavě užívá

9. 4. 2015
Redakce

O P A V A - Má důvod k úsměvu, srbský útočník v opavských službách Nemanja Kuzmanovič si angažmá ve slezské metropoli užívá. Plní to, co se od něj očekává, dává góly. Na jaře se trefil pětadvacetiletý sniper třikrát, celkově má na svém kontě sedm zásahů. Naposledy překonal před týdnem gólmana Táborska Tomu.

„S bodem můžeme být spokojeni, na druhou stranu můžeme litovat, že jsme neudrželi vedení, které jsme ještě patnáct minut před koncem drželi. Soupeř si vážnější šanci ve druhém poločase nevypracoval. Pomohla mu standardka,“ vracel se k zápasu v Sezimově Ústí.

„Před utkáním bychom remízu brali všema deseti, ale je tam to ale. Dokázali jsme výsledek otočit, bohužel pak se trefil Traoré,“ pokračuje v povídání Nemanja Kuzmanovič. „Je třeba ale brát v potaz, že jsme hráli na hřišti předního týmu soutěže, který má ve svém středu několik šikovných fotbalistů,“ podotýká jediný cizinec v sestavě Slezského FC.

V prvním poločase měl Nemi ještě jednu možnost. „Kuba Janetzký dostal dobrý míč za obranu, zasekl si ho, nahrál mi to pod sebe. Bohužel já jsem z vápna trefil jen brankáře Tomu,“ popisoval svou možnost z úvodu utkání. Opava sice první zápas jara v Ústí nad Labem prohrála, poté se ale dostala do pohody a na herním projevu Baránkova výběru je to znát.

„Nejsme pod tlakem výsledků, chceme se ale ukázat a hlavně hrát fotbal, který se bude fanouškům líbit. A také chceme jít v tabulce nahoru, máme na lepší umístění. S výjimkou pár utkání to není ani co týče herního projevu z naší strany špatné. Dokážeme se dostávat do šancí. Věřím, že v dalším průběhu druhé ligy to bude ještě v opavském podání více herní,“ zamýšlí si Nemanja Kuzmanovič.

Odchovanec RFK Novi Sad už v Česku oblékal dres Střížkova a Sokolova, v obou těchto klubech nastřílel devět branek, během opavského angažmá již má na kontě sedm zásahů. „Je pravda, že když sezona začala, moc dobře jsem se necítil. Když jsem se zranil, prožíval jsem smutek a zklamání v jednom. Strašně dlouho jsem se z toho dostával, odehrál jsem jen poslední čtyři kola podzimu, ale naštěstí mi to začalo padat a věřím, že v tomto trendu budu pokračovat i nadále,“ říká Nemi, který v nejbližších dnech zažije stěhování. Ze Štěpánkovic, kde momentálně s přítelkyní bydlí, se přestěhuje do Ostravy.


sdílet