Šestnáctka porazila Frýdek-Místek 4–0

24. 11. 2012
Redakce

Naše šestnáctka vstoupila do turnaje „Memoriál Vlastislava Marečka 2012/2013“ vítězně.

SFC Opava U16 – MFK Frýdek-Místek U16 4:0 (2:0)
Branky SFC: Petzuch 2, Kirschner, Večerek.
Sestava SFC: Kotala (41. Muczka) – Helebrand M. (41. Baránek), Tesařík, Vitoul, Said Sámir (60. Helebrand M.) – Berger (41. Večerek), Janetzký (60. Berger) - Petzuch (41. Rybenský), Helebrand A., Kirschner – Adamovský. Trenéři: Radomír Hlaváč a Petr Deseyve.

Hodnocení trenéra Radomíra Hlaváče: „Dnešní utkání jsme odehráli velice solidně. Dobře jsme kombinovali a vytvářeli si střelecké příležitosti, což dokazuje poměr střel 18:2 v náš prospěch. Pro nás je ale nejpodstatnější ta skutečnost, že se v naší hře objevují prvky, které v tréninku nacvičujeme a chceme vnášet do naší hry. Jsou jimi kombinační hra, agresivní napadání soupeře ihned po ztrátě míče a po jeho zisku snaha o rychlý přechod do útoku se snahou každou akci zakončit. Zlepšujeme se i v obranných činnostech, ve kterých máme asi největší rezervy. Za předvedený výkon kluky chválíme. Dneska nám opět ukázali, jak velký potenciál v tomto mužstvu je.“

Jedná se už o 5. ročník turnaje, který je pořádán jako vzpomínka na významného českého trenéra Vlastislava Marečka. Do souboje o postup na finálový turnaj postupuje pouze vítěz skupiny. Dalšími soupeři Slezského FC Opava budou Karviná, Hlučín, Třinec a Baník Ostrava.


sdílet