Začíná prodej permanentních vstupenek na jaro

5. 12. 2012
Redakce

Fanoušci Slezského FC Opava mají možnost navštívit jarní zápasy za zvýhodněnou cenu.

V druhé části ročníku čeká Opavu pouze 6 druholigových utkání na domácím hřišti. Klub během jarních zápasů bude potřebovat mohutnou podporu fanoušků. Také proto je pro pravidelné návštěvníky Městského stadionu připravena následující nabídka.

Do prodeje jsou vydány permanentní vstupenky na zbývající druholigové zápasy, přičemž cena vstupného je snížena o 10 %. Pořízení permanentky je výhodné pro čtenáře zápasového zpravodaje, protože její držitel má na každém domácím zápase nárok na bulletin zdarma. Jeho běžná prodejní cena činí 10 Kč za kus.

Fanouškům tak Slezský FC Opava nabízí balíček šesti vstupů na zápas společně s šesti klubovými zpravodaji za cenu 270 Kč (tribuny F, G, H) nebo 324 Kč (tribuna A).

Permanentní vstupenky na jaro zakoupíte na sekretariátu klubu v pracovních dnech v čase 9–15 hodin, nejlépe po předchozí domluvě na telefonu 553 616 393 nebo přes e-mail sfc@sfc.cz. Před vánočními svátky bude prodej probíhat do 20. prosince, poté bude pokračovat od druhého týdne v lednu až do zahájení jarní části ročníku 2012/13.


sdílet