Opavská devatenáctka porazila Hlučín

15. 7. 2015
Redakce

B O L A T I C E - Opavská devatenáctka v rámci hájeckého soustředění sehrála v Bolaticích přípravný zápas se stejně starým výběrem Hlučína. Svěřenci Aloise Skácela vyhráli 2:0, když se trefil Samuel Barteska, druhý gól si dali Hlučínští sami.

Opava si v prvním poločase vytvořila dvě šance. Nejdříve přehazoval gólmana Chvěju Adamovský, ale trefil břevno. Ve 26. minutě hlavičkovali nebezpečně Večerek s Adamovským. Tři minuty před poločasem udělal pěknou individuální akci Večerek, který předložil míč před prázdnou bránu Barteskovi, který ho uklidil do sítě.

Po přestávce si Hlučín dal vlastní gól, který rozhodně nehrál špatně, ale čistou gólovku si nevytvořil. Naopak Skácelovci mohli vedení navýšit, jenomže Vrána brankáře Chvěju nepřekonal. „Jsem spokojený jak s výsledkem, tak s hrou. Zápas jsme odehráli v rámci soustředění v Háji, hráči šli do utkání z velké zátěže,“ řekl trenér SFC Alois Skácel.

SFC Opava – Hlučín 2:0 (1:0)
Branky: 42. Barteska, 50. vlastní.

Opava: Muczka (33. Kotala, 62. Kubný) – Vitoul, Dluhoš, Tesařík, Šafrán, Kolísek, Keller, Hájek, Kuznik, Mička, Tomaško, Večerek, Mako, Berger, Vrána, Adamovský, Barteska, Fojtík. Trenér: Alois Skácel.


sdílet