Béčko zvítězilo v Pusté Polomi a chystá se na soustředění

18. 7. 2015
Redakce

P U S T Á P O L O M – Našemu diviznímu béčku se v Pusté Polomi dařilo na výbornou. Slezský FC se zásluhou Gebauera a Němčíka dokázal dvakrát prosadit. I když si také domácí v první půli vypracovali několik nebezpečně vyhlížejících šancí, Opava nakonec zvítězila 2:0.

Úvodní branka zápasu padla už během osmé minuty. Předcházela jí oku lahodící kombinace, kdy se našim borcům podařilo dát pět nebo šest přesných přihrávek za sebou. Na tu poslední si ideálně naběhl Gebauer a v samostatném úniku se nemýlil. Autor prvního gólu mohl náskok svého týmu zvýšit, jenže další dvě čisté tutovky nechal ležet ladem.

V zakončení selhal také Galvas. Zvýšení se Slezský FC na hřišti účastníka krajského přeboru dočkal až minutu před startem nastavení. Hosté přečíslili polomskou obranu, v závěru byl balon prostrčen na nabíhajícího Němčíka, jenž skóroval.

„Hráli jsme proti týmu z krajského přeboru a myslím si, že se nám dařilo. Zvítězili jsme zaslouženě, škoda jen, že se nám nepodařilo proměnit i další brankové příležitosti,“ mínil kouč opavské rezervy Lubomír Hrabina a odhalil plány svého mužstva pro příští týden.

„Čeká nás týdenní soustředění v domácích podmínkách. V úterý vyrážíme do Uničova, kde se od 17.00 utkáme s tamním výběrem. Chceme přejít na dvoufázové tréninky. V závěru týdne pak soustředění zakončíme duelem s Petřkovicemi, který proběhne na hřišti Oldřišova.“

Pustá Polom – SFC Opava B 0:2 (0:1)
Branky: 8. Gebauer, 89. Němčík.
Sestava Opavy: Lasák (46. Štencel) – Košárek, Hoza, Pavlíček, Mezera (70. Michal Hrabina) – Uvíra (65. Němčík), Michal Hrabina (46. Vicherek), Češek (70. Hendrych), Fišer – Rolný (46. Galvas) – Gebauer (65. Korbel). Trenér: Lubomír Hrabina.
sdílet