Devatenáctka remizovala v Kozlovicích

23. 7. 2015
Redakce

K O Z L O V I C E – Hodně těžký přípravný zápas dnes absolvovali naši hráči z kategorie U-19 v Kozlovicích. Střetli se zde s místním mužským áčkem, které hraje divizi. Po prvním poločase dokonce vedli o dva góly, ale soupeř v druhé půli srovnal krok a utkání dospělo k remíze 2:2.

Skóre během čtyřiatřicáté minuty otevřel Kolísek po rohovém kopu Bergra. Nedlouho před přestávkou pak udeřil Adamovský, jenž převzal přihrávku od spoluhráče Tomaška a zdvojnásobil vedení svého týmu.

„V prvním poločase jsme byli lepší. V tom druhém se to otočilo,“ popisoval trenér opavské devatenáctky Alois Skácel. Domácí se po změně stran ujali iniciativy, vyrovnali a v závěru dokonce sahali po vítězství. Brankář Kubný však obě dvě čisté gólové příležitosti zlikvidoval.

„Pro kluky to byla skvělá zkušenost s divizním celkem mužů. Podle mého jsme obstáli,“ doplnil ještě kouč kategorie U-19. Další přípravák mladí Opavané sehrají v sobotu od 11.00 v Bystřici pod Hostýnem.

Kozlovice – SFC Opava U-19 2:2 (0:2)
Branky Opavy: 34. Kolísek, 44. Adamovský.
Sestava Opavy: Muczka (46. Kubný) – Vitoul, Dluhoš, Tesařík, Keller, Šafrán, Hájek, Kolísek, Večerek, Mako, Rychlý, Kuzník, Barteska, Vrána, Berger, Tomaško, Adamovský. Trenér: Alois Skácel.
sdílet