Nová trenérská smlouva pro Jaroslava Kolínka; jmenování tiskového mluvčího

3. 1. 2013
Redakce

Představenstvo klubu se dnes kromě jmenování Karla Jarůška sportovním manažerem věnovalo dalším organizačním záležitostem.

Jaroslav Kolínek podepsal s klubem novou smlouvu na výkon funkce asistenta trenéra A-týmu, jeho kontrakt je platný do 31. prosince 2014.

"Po změně svazových regulí nemusí mít asistent trenérskou profilicenci, Jaroslav Kolínek tak jako držitel licence A může působit ve své současné funkci u A-týmu," řekl šéftrenér Daniel Kutty.

Rekordman v počtu prvoligových zápasů za Opavu se po konci hráčské kariéry v létě 2011 ujal opavského B-týmu. O rok později se stal zároveň asistentem u prvního mužstva. V průběhu podzimní části tohoto ročníku ukončil své působení u B-týmu a začal vykonávat funkci asistenta Davida Vavrušky.

Do jarních bojů povede Slezský FC Opava z lavičky tříčlenný trenérský tým ve složení David Vavruška (hlavní trenér), Jaroslav Kolínek (asistent) a Michal Kosmál (trenér brankářů). Nová dohoda tento vývoj zohledňuje, vzhledem k vytížení u A-týmu nebude Jaroslav Kolínek v klubu dále pokračovat v roli marketingového pracovníka.

Od dnešního dne bude pro Slezský FC vykonávat činnost v oblasti komunikace a marketingu Martin Hájek. Do jeho kompetence náleží správa webových stránek, příprava klubového zpravodaje, komunikace s médii a propagace klubu.

Martin Hájek ke své spolupráci s klubem řekl: "Mojí prioritou je zvýšení informovanosti fanoušků ze strany klubu. Společnost eSports pro Slezský FC Opava vytvořila nové webové stránky, které jsou na vysoké technické úrovni. Chtěl bych své zkušenosti ze sportovní žurnalistiky a práce pro zahraniční společnost poskytující online služby využít k tomu, aby byl oficiální web kvalitní i po obsahové stránce. Věnovat se budu také otázce celkové prezentace klubu. Rád si vyslechnu jakékoliv podněty ze strany fanoušků, kteří se na mě mohou kdykoliv obrátit."


sdílet