Vánoční zápas se blíží, přijďte se podívat na duel osobností

17. 12. 2015
Redakce

O P A V A - Vánoční zápas Slezského FC se hlásí o slovo, hostit jej bude jako tradičně umělka v Opavě-Kylešovicích. Utkání vypukne v <b>sobotu 19. prosince od 16 hodin</b>. Stavte se mrknout na duel osobností opavského fotbalu!

Kdo proti sobě nastoupí?

Sestava žluto-modrých: Kosmál, Christoph, Pejša, Farský, Harazim, Devátý, Wirth, Sedláček, Matýsek, Prohászka, Vožník, Nezmar, Poštulka, Havala.

Sestava červeno-černých: Lefenda, Černín, Orel, Jašek, Onufer, Hadaščok, Kolínek, Kutty, Zavadil, Hampel, Černý, Rozhon, Prasek, Deseyve.

Mezi váženými hosty, kteří byli na Vánoční zápas Slezského FC pozváni, nebudou chybět ani další osobnosti spojené s opavským fotbalem jako Pardy, Bobčík, Šafránek, Kořistka, Bedrich, Rovňan st., Groff, Pospěch st., Vrba, Hellebrand, Knopp a řada dalších.

Vánočního utkání se zúčastní také hráči A mužstva, generální manažer klubu Alois Grussmann i předseda představenstva SFC Opava Marek Hájek.

Zápas řídí Martin Neděla, na čarách mu budou asistovat pomezní Josef Bukovský a Martin Šafrán. Utkání se odehraje v klasickém stylu 2 x 45 minut na celé hřiště.

Výkop duelu je na programu v sobotu 19. prosince od 16 hodin na umělé trávě v Opavě-Kylešovicích. Připraveny pro vás budou zabíjačkové speciality, svařené víno či grog.

Přijďte nasát vánoční atmosféru na fotbal, jste srdečně zváni!


sdílet