Patnáctka zvítězila ve Zlíně

16. 3. 2016
Redakce

OPAVA – Ještě v poločase naše patnáctka prohrávala se stejně starým protivníkem ze Zlína v Luhačovicích rozdílem jednoho gólu. Slezané ovšem ve druhé půli zabrali a nepříznivý výsledek dokázali otočit ve svůj prospěch. Nakonec vyhráli v poměru 2:1.

Jednalo se o poslední přípravné utkání a zároveň vynikající konfrontaci před zahájením mistrovské soutěže. Zlín totiž díky svému hernímu pojetí rozhodně patří mezi lepší celky skupiny TOP U-15.

„Náš výkon byl vyvážený jak v útočné, tak v obranné fázi a některé úseky hry měly oboustranně výbornou úroveň,“ uvedl trenér patnáctky Radovan Morong.

„Nesmíme ovšem opomenout nedostatky, které se ve hře objevily, a to nepřesnosti v rozehrávce, kdy se hráč dostává pod tlak při napadání soupeře. Dále pak malá produktivita v zakončení. Jsme ve stadiu učení se, a proto se chceme zlepšovat,“ dodal jedním dechem.

Zlín U-15 - SFC Opava U-15 1:2 (1:0)
Branky Opavy: 52. Kuča, 70. Krajíček.
Sestava Opavy: Ondráček - Návrat, Vrána, Stuchlík, Celta - Tománek (36. Krajíček), Dušek (36. Šafarčík), Katschmarz, Ščudla - Kuča, Janjuš. Trenér: Radovan Morong.
sdílet