Ženská reprezentace nastoupí v Opavě proti Gruzii

11. 4. 2016
Redakce | FOTO: Pavel Jiřík ml.

O P A V A - <b>V úterý 12. dubna 2016</b> se na stadionu v Městských sadech bude hrát vrcholový ženský fotbal. Česká reprezentace na něm od <b>17 hodin</b> narazí v rámci kvalifikačního utkání o evropský šampionát na celek Gruzie.

Prodej vstupenek bude zahájen přesně hodinu a půl před výkopem zápasu. Vstupné činí 40 korun a pořadatelé vzkazují, že padesát procent z něj poputuje na konto projektu Míša. Děti do patnácti let a držitelé karty ZTP pak mají vstup na stadion úplně zdarma.

Svěřenkyně trenéra Krejčíka už dnes dopoledne trénovaly na hřišti za koupalištěm. Češky se měly v pátek večer představit na půdě Severního Irska. Na stadionu byly sice připraveny včas, nikterak však jejich soupeřky, které uvízly ve velké dopravní zácpě po předchozí nehodě.

Kvůli dlouhému čekání delegátka UEFA nakonec rozhodla o odložení na zatím neupřesněný termín. České fotbalistky tak na Ostrovy cestovaly úplně zbytečně.

Národnímu týmu žen se v Opavě daří. Před dvěma lety zde totiž Estonsku vstřelil šest branek. Proti gruzínskému celku je jasným favoritem. V prvním kvalifikačním měření sil zvítězil 3:0. Gruzii v šesté skupině patří se čtveřicí porážek a hrozivým skóre 1:16 poslední páté místo, Češky jsou prozatím třetí.


sdílet