Informace pro fanoušky mířící do Hradce Králové

22. 4. 2016
Redakce

O P A V A - Královehradecký klub vydal před vzájemným utkáním se Slezským FC souhrn informací pro opavské fanoušky. Níže naleznete jejich přehled.

V souladu s plněním povinností klubu, vyplývajících z ustanovení Základních pravidel pro zabránění nevhodných projevů chování fanoušků při utkáních Synot ligy a FNL, si Vás dovolujeme informovat o připravovaných opatřeních na utkání 24. kola „FNL“ mezi FC Hradec Králové – SFC Opava.

Toto utkání je vyhlášeno jako rizikové

  • Přístupové/odchodové trasy do/do sektoru hostů: zajištěn z východní strany stadionu od silničního okruhu pod dohledem pořadatelské služby a Městské policie Hradec Králové. Plánek stadionu je k nahlédnutí na odkaze.
  • Specifikace vstupu/východů do/do sektoru: k dispozici samostatný vstup s jednou pokladnou.
  • Kapacita a velikost sektoru hostů: 350 míst k sezení.
  • Technické vybavení sektoru hostů: sektor je vybaven samostatnými WC (TOI) pro muže a ženy o předepsané kapacitě, občerstvením.
  • Návrh zabezpečení sektoru: ostrahu sektoru zabezpečuje komplexně FC Hradec Králové – pořadatelská služba, policie ČR a Městská policie Hradec Králové + kamerový systém. Osoby, které jakýmkoliv způsobem poruší některý z bodů Návštěvního řádu umístěného u vstupu do sektoru, nebudou vpuštěny, případně budou vyvedeni ze sektoru bez nároku na vrácení vstupného. Návštěvní řád stadionu je k nahlédnutí.
  • Návrh způsobu distribuce vstupenek do sektoru hostů: zakoupení na samostatné pokladně u silničního okruhu z východní strany stadionu 2 hodiny před utkáním pouze po předložení občanského průkazu. Upozorňujeme, že může nastat časová prodleva. Dále navrhujeme s předstihem zaslat vstupenky na Váš klub a poté dojde k finančnímu vyrovnání na základě příjmového dokladu.
  • Cena vstupenek je 80,- Kč / osoba, platí pro všechny návštěvníky utkání.
  • Kontaktní osoba pořádajícího klubu (zodpovědná za pořadatelskou službu): Jakub Mach – hlavní pořadatel 728 864 050.

sdílet