Slezský FC uspořádal kemp pro mladé talenty

10. 10. 2016
Redakce

Opava – Slezský FC Opava zorganizoval první fotbalový kemp pro registrované hráče ročníku narozeni 2008 a 2009. Kempu se mohli zúčastnit všichni hráči z klubů blízkého, ale i vzdáleného okolí. Den plný fotbalu si nakonec přijelo užít 24 hráčů od Bruntálu po Opavu.

V dopolední části si kluci zatrénovali pod vedením trenérů SFC na nové umělé trávě. První fáze se zúčastnila i největší hvězda opavského týmu Zdeněk Pospěch, který s kluky pohovořil, a na konci tréninku se s nimi vyfotil. Po první tréninkové jednotce následoval oběd, a poté další překvapení v podobě prohlídky zázemí opavského stadionu SFC. Tu si mohli kluci užít za v doprovodu hráčů áčka Jana Žídka a Tomáše Smoly.

Mladí fotbalisté mimo jiné nahlédli do kabiny áčka, rehabilitačních prostor a posilovny. Po prohlídce následovala druhá tréninková jednotka, kterou tentokráte vedli trenéři Slezského FC společně s výše zmíněnými hráči Smolou a Žídkem. Celý společný den byl zakončen miniturnajem, kde všichni hráči mohli předvést své fotbalové umění.

„Velmi si vážím příjezdu všech, kteří využili možnosti si u nás zatrénovat a prožít s námi jeden fotbalový den. Tak jako spolupracujeme s kluby z Bruntálu a Slavie Opava, ze kterých na kemp přijelo nejvíce chlapců, bychom rádi spolupracovali i s dalšími okolními kluby. Třeba i touto zážitkovou formou. Věřím, že se kluci domů vrátili spokojení a odnesli si něco, na co budou rádi vzpomínat,“ říká generální manažer Slezského FC Opava Alois Grussmann.

„Den na Slezském letos ještě jednou zopakujeme, a to v pátek 28.10. Kempu se mohou zúčastnit – a tímto je zveme – všichni malí fotbalisté ročníku 2008 a 2009. Rádi přivítáme i trenéry okolních klubů, kteří mohou načerpat různá cvičení využitelná v těchto kategoriích,“ dodal Grussmann.

Zájemci o náš fotbalový kemp se mohou hlásit trenérovi SFC Opava Davidu Chmelovi, který zodpoví jakékoliv dotazy k tomuto kempu, na telefonním čísle 725 743 737.


sdílet