VIDEO: Fotbalisté SFC navštívili nemocnici a předali dárky dětem

12. 12. 2016
Redakce

Opava – Mikulášská nadílka předána. Fotbalisté Slezského FC jako každým rokem navštívili dětské oddělení Slezské nemocnice v Opavě a dětem předali spoustu dárečků.

Do Mikulášské sbírky SFC se zapojila také řada fanoušků včetně party kolem Pavla Jatzka alias Džekyho.

Dětem zvedli náladu hráči opavského áčka Jakub Janetzký, Jan Schaffartzik a Jan Žídek. Mládežnické týmy reprezentoval kapitán devatenáctky Adam Rychlý. Nechyběli ani generální manažer Slezského FC Alois Grussmann a sekretář klubu Lumír Sedláček.

„Je to super akce. Jsem moc rád, že jsem se jí mohl zúčastnit. Je skvělé, že klub společně s fanoušky takto podporuje nemocnici. Děti byly nadšené. Dárečky jim udělaly velkou radost,“ říká kapitán opavských fotbalistů Jan Žídek.

S prázdnou neodešli ani zástupci SFC. Hospitalizované děti pro ně vytvořily krásného anděla jako talisman pro jarní část sezony. „Mile nás tím překvapili. Věřím, že nám na jaře přinese štěstí. Bude se hodit,“ dodává s úsměvem.

Návštěva opavských fotbalistů se stala každoroční tradicí. Klub touto sbírkou podporuje společně s fanoušky dětské oddělení Slezské nemocnice v Opavě už více než sedm let.


sdílet