Čtrnáctka vyhrála v Trenčíně

20. 1. 2017
Redakce

Trenčín – Zimní příprava žákovských kategorií je v plném proudu a už se do ní zapojila také čtrnáctka Slezského FC. Svěřenci trenéra Radovana Moronga se v rámci prvního přípravného klání představili na půdě slovenského Trenčína.

Tam zajížděli společně s o rok staršími klubovými kolegy. Výběr U 14 zvítězil 4:1, U 15 pak soupeři podlehl poměrem 1:2.

Kluci z patnáctky odvedli velice dobré výkony, avšak při proměňování šancí bohužel nebyli tolik produktivní. „Mladší tým se taktéž prezentoval dobrým herním projevem a až na některé pasáže jsme byli lepším týmem,“ komentoval Radovan Morong a vzápětí dodal:

„V přípravném období odehrajeme více utkání se slovenskými celky Trenčína, Žiliny, Púchova, Ružomberoku a Košic, což je vždy dobrá konfrontace. Následovat budou také souboje s pražskými týmy Sparty či Bohemians. Věřím, že zápasy budou mít svou kvalitu a naše kluky posunou dále, jak po stránce dovednostní, tak fyzické i psychické.“

Trenčín U14 - SFC Opava U-14 1:4 (0:3)
Branky: 3. a 27. Jelen, 28. a 65. Kramář.
Do utkání nastoupili: Makovický, Holčapek – Hrbáč, Henčl, Kollek, Žižka, Hais, Péter, Kramář, Rozsypal, Večerka, Sprinz, Manderla, Škrobánek, Jelen, Blažej. Trenér: Radovan Morong.
sdílet