Čtvrtfinále poháru s Brnem přesunuto. Hrát se bude v sobotu

10. 3. 2017
Redakce

Opava – Čtvrtfinálový duel MOL Cupu mezi Slezským FC Opava a prvoligovou Zbrojovkou Brno se odehraje oproti úřednímu termínu v sobotu 25. března s výkopem v 19.15. Zápas bude vysílat ČT sport.

K přesunu ze středy na sobotu 25. března došlo díky rychlému a úspěšnému jednání opavského generálního manažera Aloise Grussmanna na FAČR, ČT i se Zbrojovkou Brno, se kterými na změně spolupracoval výkonný ředitel LFA Tomáš Bárta. Nový termín již schválila FAČR.

„Jak jsem se vyjádřil už dříve, jsme moc rádi, že pohár hrajeme doma. Je to bonus jak pro hráče, tak pro naše skvělé fanoušky. Tímto krokem jsme se snažili vyjít vstříc příznivcům, pro které by bylo komplikované dorazit ve středu na zápas. Věřím, že naše snažení lidé ocení a na stadion si najdou cestu v hojném počtu,“ přeje si Alois Grussmann.

Vstupné na pohárové utkání s Brnem je stanoveno takto: na hlavní tribunu (A) činí jednotné vstupné 100 Kč, jednotné vstupné na ostatní tribuny (F, G, H) pak 80 Kč. Držitelé průkazu ZTP / ZTP-P a děti do 6 let mají vstup zdarma bez nároku na místo. Permanentní vstupenky platí i na pohárová utkání. V platnosti zůstávají také místa vyhrazená pro držitele permanentek na tribunu A.

Čtvrtfinálové utkání mezi Slezským FC Opava a Zbrojovkou Brno se odehraje v sobotu 25. března od 19.15 hodin. Zápas bude v přímém přenosu vysílat stanice ČT sport.


sdílet