SFC Opava U16 2–2 MŠK Žilina U16

11. 2. 2013
Redakce

Šestnáctka sehrála na umělé trávě v Kravařích přípravné utkání proti stejně starým fotbalistům MŠK Žilina.

Mladí Opavané vybojovali remízu doslova v poslední vteřině utkání, když se po standardní situaci trefil Tesařík. Po jeho vstřelené brance už následoval jen závěrečný hvizd rozhodčího.

Hodnocení trenérů

„Dnes proti nám nastoupil nejlepší soupeř, proti kterému jsme doposud, ať už v soutěžních či přípravných utkáních hráli. Proto to bylo pro nás utkání, které nám mělo ukázat, zda se výkonnostně posouváme a zlepšujeme jak individuálně, tak týmově.“

„Individuální výkony některých našich hráčů se dají porovnávat s těmi nejlepšími ze Žiliny, což je pro nás velmi pozitivní. Příslibem do budoucna je také fakt, že do zápasu zasáhli i tři hráči z naší patnáctky a na hřišti se prezentovali solidními výkony,“ řekli po utkání oba trenéři Radomír Hlaváč a Petr Deseyve.

SFC Opava U 16 – MŠK Žilina U 16 2:2 (1:1)
Branky SFC: Kirschner, Tesařík.
Sestava: Muczka (41. Kotala) – Keller (41. Helebrand M.), Tesařík, Večerek, Said Sámir (41. Kolísek) – Berger (41. Kuznik), Janetzký – Adamovský, Helebrand A. (65. Džemla), Kirschner (53. Berger) – Oberherr, (28. Harazin). Trenéři: Radomír Hlaváč a Petr Deseyve.

Fotografie

Zbývající snímky ze zápasu naleznete ve fotogalerii.


sdílet