Informace k finále MOL Cupu

3. 5. 2017
Redakce

Olomouc – V útrobách olomouckého Androva stadionu se uskutečnila organizační porada směrem k finálovému utkání MOL Cupu mezi Slezským FC Opava a Zlínem. Zazněly také důležité informace směrem k počtu vstupenek pro opavské fanoušky.

Kapacita Androva stadionu byla snížena na 11 329 míst s tím, že oba kluby dostaly k dispozici stejný počet vstupenek pro své fanoušky. Zbytek kapacity stadionu je určen pro potřeby organizátora utkání.

Pro fanoušky Slezského FC Opava bude k dispozici 3850 míst na Severní tribuně. Konkrétně se jedná o sektory J, K, L, M, N. „Věříme, že naši fanoušci nebudou u historického finále chybět, vyprodají celou tribunu a vytvoří našim hráčům domácí atmosféru,“ říká generální manažer Slezského FC Alois Grussmann.

Distribuce vstupenek bude probíhat prostřednictvím předprodeje v Opavě. Předpokládané spuštění prodeje bude zhruba týden před utkáním. První dva dny předprodeje budou určeny pouze pro majitele permanentních vstupenek. Vstupenky jim budou prodány po předložení permanentek. Cena lístků a místa předprodeje budou upřesněny.

Andrův stadion bude pro diváky otevřen od 16 hodin. SFC fanouškům doporučujeme dorazit na místo dění včas. Samotnému utkání bude předcházet slavnostní ceremoniál a u vstupu budou probíhat bezpečnostní prohlídky. V jednání je speciální vlakový spoj z Opavy do Olomouce pro fanoušky Slezského FC. Přesnější informace o odjezdu vlaku budou zveřejněny na webu.

„Velice si vážíme vstřícnosti Sigmy Olomouc, která vyhověla FAČR i oběma klubům a bude hostit finálový zápas, za což jí děkujeme. Pevně věříme, že fanoušci podpoří hráče hlasitým a sportovním povzbuzováním,“ dodává Grussmann.

Domácí tým Opava? Nastoupí v červeno-černých dresech

Los v Praze určil, že domácím týmem bude ve finále Slezský FC Opava, který tak měl volbu dresů a vybral si červeno-černou kombinaci. „Kabina se rozhodla, že zvolí tuto kombinaci vzhledem k úspěšnému tažení MOL Cupem v těchto dresech,“ usmívá se technický ředitel SFC Jaroslav Rovňan.

Výkop utkání je na programu ve středu 17. května od 17.30 hodin. Finálový duel bude v přímém přenosu vysílat stanice ČT sport.


sdílet