SFC hostí Sigmu, ve hře je postup. Spuštěn bude předprodej

23. 5. 2017
Redakce

Opava – Slezský FC čeká poslední soutěžní zápas tohoto ročníku Fortuna národní ligy. Opavští fotbalisté zakončí soutěž domácím duelem s Olomoucí, ve kterém budou Slezané bojovat o postup mezi elitu.

Vedení klubu rozhodlo uvolnit vstupenky také do předprodeje. Ten bude probíhat v pátek 26. května 2017 od 9 do 11 hodin, a poté v době od 15 do 18 hodin pouze ve fanshopu Slezského FC na stadionu.

Opavští fotbalisté potřebují bezpodmínečně zvítězit, jedině tři body je mohou poslat mezi elitu. Zároveň musí Slezané doufat v zaváhání Baníku, který hostí Znojmo. Před Opavou má totiž ostravský tým náskok jednoho bodu a vzájemné zápasy k dobru.

Pokud si vstupenky nezakoupíte v předprodeji, ale hodláte si je opatřit až na místě, přijďte do Městských sadů s dostatečným časovým předstihem.

Stadion je otevřen hodinu před zápasem. Utkání je označeno jako rizikové, u vstupu tak budou probíhat bezpečnostní kontroly. Osoby s batohem nebudou na zápas vpuštěny. Hostující příznivci budou mít k dispozici 340 lístků.

„Udělali jsme maximum, pro to, aby se rozhodovalo v posledním kole. V neděli chceme plný dům, není větší tahák než tohle utkání,“ burcuje opavský kouč Roman Skuhravý.

Přijďte podpořit Slezský FC v boji o postup do nejvyšší soutěže!

Poslední zápas sezony startuje v neděli 28. května od 15 hodin stejně jako všechna ostatní utkání Fortuna národní ligy.


sdílet