Třináctka uspěla v Karviné

3. 6. 2017
Redakce

Opava – Poslední vystoupení opavské třináctky v mistrovském zápase pro kluky znamenalo i parádní fotbalový zážitek. Utkání v Karviné se totiž odehrálo na tamním novém hlavním stadionu. Hostující výběr trenéra Radima Malocha zápas zvládl a zvítězil v poměru 7:1.

Hráči na trávník nastoupili za zvuků hymny Ligy mistrů, všude na ně číhali fotografové a kamery. O přestávce museli poskytovat rozhovory a na tribunách bylo přes 300 diváků, a to včetně kotle domácích. Atmosféra tedy byla skvělá.

„My jsme do zápasu nevstoupili moc dobře a první třetinu jsme nebyli lepší než soupeř, hrálo se vyrovnaně, my jsme jen na rozdíl od domácích dali dva góly. Od druhé třetiny jsme již zpřesnili a zkvalitnili hru, náš výkon se o dost zvedl a s tím přicházely i šance. Poslední třetinu jsme už odehráli velmi dobře, vytvořili si hodně šancí a vyhráli jsme zaslouženě,“ komentoval trenér opavského oddílu Radim Maloch.

„Nutno ale dodat, že domácí podali taky dobrý výkon. Každopádně si myslím, že kluci si zápas moc užili, měli zážitek a věřím, že takové zápasy se i v žákovské kategorii budou objevovat častěji,“ dodal vzápětí.

MFK Karviná U-13 – SFC Opava U-13 1:7 (0:2, 0:2, 1:3)
Branky: Krömer 3, Petzuch 3, Sochor.
sdílet