S chutí hrát a kvalitou hráčů jsem spokojen, hlásí Skuhravý. Góly přijdou

8. 7. 2017
Redakce

Kravaře – Slezský FC zvládl přípravné utkání s prvoligovou Karvinou více než dobře. Svého soupeře zejména ve druhém poločase výrazně přehrál a zvítězil v poměru 3:1. Jak zápas viděl opavský kouč Roman Skuhravý?

„Musím říct, že už čtvrteční i páteční trénink vypadaly až s podivem zajímavě – kluci totiž absolvovali brutální trénink a kvalita byla přesto hodně zajímavá. Chtěli jsme to přenést do zápasu na krásném hřišti proti výbornému soupeři,“ říká na úvod opavský kouč Roman Skuhravý.

„Zhruba od patnácté, dvacáté minuty jsme získali klid. Co se týče držení míče, chuti hrát a kvality všech hráčů jsem spokojený. Že ještě nedáváme góly? Věřím, že to přijde,“ dodává.

Teď mají opavští fotbalisté volno. V pondělí se přesunou na pětidenní soustředění do Švamlova Mlýna, kde to dobře znají. Sehrají také zápasy s rezervou Žiliny a Petřkovicemi.

„Zvolili jsme trochu jiný model. Nechtěli jsme soupeře z první a druhé ligy, protože budeme hodně pracovat na dynamice a ofenzivě. Chtěli jsme si to vyzkoušet ve dvou zápasech. Doufám, že naše představa bude naplněna,“ věří Skuhravý.

Kádr Slezského FC potkalo zeštíhlení. Končí testovaní Matěj Končal s Radimem Barankem. Ani jeden opavský dres oblékat nebude. „V pátek jsme rozhodli, že do sezony půjdeme se sedmnácti hráči a třemi brankáři s tím, že tři, čtyři mladé kluky máme v juniorce. Situace s Matějem Končalem a Radimem Barankem nedopadla. Chtěli jsme to uzavřít a rozhodnutí už muselo padnout. Je to společné rozhodnutí celého realizačního týmu i vedení klubu,“ uzavírá trenér SFC.


sdílet