Jdeme na Slezský! Prodej permanentek odstartoval

24. 7. 2017
Redakce

Opava – Slezský FC spustil prodej permanentních vstupenek na nadcházející sezonu Fortuna národní ligy 2017/2018. Permanentky jsou v prodeji od středy 26. července 2017, k dostání budou ve fanshopu SFC v Městských sadech.

Kde koupit a za kolik?

Prodej permanentek odstartoval ve středu 26. července 2017 a běží každý pracovní den v době od 9 do 11 hodin a následně od 15 do 18 hodin. Jediným místem, kde lze permice zakoupit, je fanshop Slezského FC na stadionu v Městských sadech.

Cena permanentní vstupenky na hlavní tribunu (A) činí 1 100,- Kč. Držitelé loňských permanentek na tribunu A mají svá sedadla rezervována do středy 2. srpna. Následně budou tato místa uvolněna do prodeje.

Permice na ostatní tribuny (F, G a H) jsou k dostání za 800,- Kč.

Jaké výhody získáte?

  • 15 x vstup na domácí zápas Slezského FC se slevou
  • Vstup na pohárová utkání Slezského FC
  • Vstup na všechny domácí zápasy B-týmu
  • 15% sleva na nákup občerstvení Subway v OC Breda
  • Další výhodou je možnost přednostního prodeje vstupenek na významná utkání.

Držitelé permanentních vstupenek již nemají nárok na zápasový zpravodaj zdarma. Program lze zakoupit na pokladnách za 10 Kč.

Permanentky v nové podobě. Platnost bude možno prodloužit on-line

Městský stadion je vybaven novým vstupním systémem, kdy budou diváci procházet turnikety. Permanentka na tribunu A funguje jako čipová karta. Permanentky na tribuny F, G, H mají formu cashback karet s čárovým kódem.

Vyzýváme proto nynější držitele cashback karet, kteří mají zájem o permanentní vstupenku, aby do fanshopu dorazili se svou kartou. Na ni bude natištěn čárový kód, díky kterému bude cashback karta fungovat jako permanentka.

Výhodou nového systému je, že pokud budou mít držitelé permanentních karet zájem o permanentku také v následujících sezonách, mohou si její platnost prodloužit on-line z pohodlí domova.

Jednotné vstupné na hlavní tribunu (A) činí 100,- Kč, na ostatní tribuny (F, G, H) lístek pořídíte za 80,- Kč. Kompletní přehled cen vstupenek naleznete v samostatné sekci na webu.

V případě poruchy či výpadku systému z jakéhokoliv důvodu bude u vstupu probíhat vizuální kontrola permanentek či vstupenek ze strany pořadatelské služby.


sdílet