MFK Ružomberok U16 2–0 SFC Opava U16

25. 2. 2013
Redakce

Opavská šestnáctka sehrála své další přípravné utkání na hřišti týmu MFK Ružomberok.

Mladí Opavané se potřetí utkali se slovenským soupeřem. Ve vyrovnaném utkání zvítězil Ružomberok 2:0 poté, co byl pohotovější a důraznější v koncovce.

Hodnocení trenéra

„Bylo to další utkání se slovenským soupeřem, jejichž styl hry je založený na důrazu, agresivitě s jednoduchým rychlým přechodem do útoku po zisku míče. To jsou prvky které prověřují naši obrannou činnost,“ zahájil hodnocení utkání trenér U16 Radomír Hlaváč.

„Musím říci, že se v této činnosti zlepšujeme, ale stále se nevyvarujeme chyb, kterých se dopouštíme pod tlakem a důrazem soupeře.“

„Ružomberok jsme do moc šancí nepustili, přesto jsme dvakrát inkasovali. Jednou po individuální chybě, podruhé byl soupeř důraznější v našem pokutovém území.“

„Co se naší ofenzivy týče, tak v Nitře jsme kluky chválili za produktivitu ve finální fázi, dnes jsme naopak v této činnosti selhali, když jsme slibné akce nedotáhli do zakončení,“ dodal Radomír Hlaváč.

MFK Ružomberok U16 – SFC Opava U16 2:0 (1:0)
Sestava: Muczka (41. Kotala) – Helebrand M., Tesařík, Vitoul, Baránek (67. Adamovský) – Berger, Večerek (41. Rybenský) – Janetzký, Helebrand A., Petzuch (62. Večerek) – Adamovský (41. Džemla). Trenéři: Radomír Hlaváč a Petr Deseyve.


sdílet