Z utkání jsem rozpolcený, tvrdí Skuhravý. Mrzí ho defenziva, potěšil závěr

16. 9. 2017
Redakce | FOTO: Deník / Petr Widenka

Opava – Slezský FC si odvezl z Třince po dramatickém souboji bod za remízu 3:3. Vzhledem k průběhu utkání, kdy v jednu chvíli prohrávali Opavští 1:3, jej brát musí. Na druhou stranu duel měli po trefě Smoly rozehraný velmi dobře a těsný náskok zbytečně promrhali. Jak zápas hodnotil opavský kouč Roman Skuhravý?

„Z utkání jsem rozpolcený. Bílá a černá je proti tomu slabé přirovnání. Do utkání jsme vstoupili dobře, v první půli jsme dominovali. Hráli jsme, co jsme chtěli. Kromě chyby brankáře jsme domácí k ničemu nepustili, bohužel ovšem nejsme úplně přesní v centrech a průnikových přihrávkách. Jsem ale rozzlobený z toho, jak jsme se chovali v defenzivě,“ pouští se do zápasového hodnocení.

Opavští vedli po gólu Smoly, jenže v závěru první půle srovnal Ižvolt a po změně stran udeřili Juřena s Šumberou. „Do druhého poločasu jsme nastoupili ve stejném módu. Za nepříjemného stavu 1:3 ale musím mužstvu vyseknout poklonu, jak si došlo minimálně pro zdramatizování zápasu,“ těší Romana Skuhravého.

Pak Slezané vsadili vše na ofenzivu a po gólech Simerského s Kuzmanovićem urvali bod. „Domácí jsme v závěru zamkli, kdybychom zachovali víc klidu, mohlo být veseleji. Bod musíme po průběhu utkání brát, ale myslím, že jsme tady měli na víc,“ tvrdí trenér Slezského FC.

Opava se znovu přesvědčila, že ji v aktuálním ročníku nikde nečeká procházka růžovým sadem. „Pokud v každém kole budeme hrát o postupové příčky, bude to super. Dochází na má slova, že soutěž bude vyrovnaná. Pokud se nezkoncentrujete, budete mít potíže. I poslední Varnsdorf začne dělat body. Jsme spokojení s tím, kde jsme. Máme rezervy v tom, jak hrajeme, ale i to je fotbal,“ uzavírá Skuhravý.


sdílet