Dvanáctka se s přehledem kvalifikovala na Ondrášovku

24. 10. 2017
Redakce

Opava – Fotbalový tým Slezského FC, věkové kategorie U 12 úspěšně zvládl kvalifikaci na finálový turnaj Ondrášovka Cupu, který proběhne v Ústí nad Orlicí.

„Do kvalifikace na Ondrášovka Cup jsme nevstoupili úplně přesvědčivým způsobem. Nicméně postupem času šla kvalita naší hry výrazně nahoru, pomyslným vrcholem byly zápasy „o postup“ s domácími Vítkovicemi a Sigmou Olomouc, které se hrály ve vysokém tempu a nabídly řadu pěkných fotbalových momentů na obou stranách,“ hovořil o kvalifikačním turnaji trenér opavských nadějí Radim Maloch.

„Navzdory síle obou soupeřů jsme se dokázali prosadit vlastní hrou a ověřili si, že pokud k utkání správně přistoupíme a přeneseme do hry věci z tréninku, můžeme se prosadit s jakýmkoli soupeřem,“ pokračoval mladý kouč.

„Celkově jsem potěšen, jakým způsobem jsme se v průběhu celé kvalifikace prezentovali. Kluci odmakali všechny zápasy, navrch přidali fotbalovost a zaslouženě si došli pro postup na celorepublikový finálový turnaj do Ústí nad Orlicí, za což jim do jednoho patří velká pochvala,“ dodal na závěr.

Výsledky Opavy

SFC Opava – Lanškroun 1:0 (Pecník)
SFC Opava – Zlín 0:0
SFC Opava – Prostějov 4:0 (Kubát 2, Winckler, Pecník)
SFC Opava – Přerov 6:0 (Pecník 3, K. Hendrych, Winkler, Vladař)
SFC Opava – Sigma Olomouc 0:0
SFC Opava – Vítkovice 2:2 (Kubát, Pecník)
SFC Opava – Uničov 2:0 (Breksa, K. Hendrych)
sdílet