Hodnocení Davida Vavrušky po zápase s HFK Olomouc

9. 3. 2013
Redakce

Hodnocení trenéra Slezského FC po prvním jarním utkání, v němž opavský tým nestačil na HFK Olomouc.

„Pro nás je ten dnešní zápas naprostá katastrofa. Všichni víme, jak na tom jsme. Po dnešku nás čeká už jen pět domácích utkání, mínusové body v tabulce už ani nepočítám,“ zahájil svůj komentář k zápasu David Vavruška.

„Tohle se nám stát nemělo, dnes jsme chtěli vyhrát, abychom vykročili za záchranou. To se nám nepovedlo,“ dodal trenér Slezského FC.

David Vavruška litoval především neproduktivity před bránou: „Chybí nám kvalita, neproměnili jsme ani jednu ze šesti šancí. Těch příležitostí jsme měli opravdu hodně, naše hra se oproti podzimu zlepšila. Soupeř hrál výborně, byl konsolidovaný směrem dozadu, zatímco nám chybělo správné provedení ve finální fázi.“

„Hodně mi vadí to, co jsem vypozoroval už na podzim. Slibovali jsme si hodně od toho, že jsme obměnili hodně hráčů. Přišli sem fotbalisté s čistou hlavou, kteří se nepohybovali v tom podzimním marastu,“ řekl trenér Slezského FC Opava.

„Ve spoustě fázích zápasu jsme přehnaně nervózní, šlapeme si na balony, kopeme si je do autu. Máme psychické problémy, na hřišti je to vidět. Jestli je tu ale někdo od toho, aby to mužstvo připravil psychicky, tak jsem to já,“ dodal David Vavruška.


sdílet