Předprodej zahájen! Lístky na Třinec jsou k mání ve Sluně i ve fanshopu

10. 4. 2018
Redakce

Opava – Vzhledem k velkému zájmu o vstupenky na nedělní utkání s Třincem přinášíme možnosti zakoupení vstupenek v předprodeji. Lístky jsou k dostání ve Sluně i ve fanshopu. Dále samozřejmě probíhá i on-line prodej vstupenek.

„Velice nás těší velký zájem o vstupenky, proto jsme využili možnosti předprodeje lístků. Fanoušci tím předejdou zbytečnému čekání ve frontě,“ řekl technický ředitel Slezského FC Opava Jaroslav Rovňan.

„Nejde pouze o zápas s Třincem. Předprodej ve Sluně poběží pravidelně. Fanoušci si tak v ní budou moci zakoupit vstupenky před každým domácím utkáním,“ dodal Rovňan.

Prodejní místa

Sluna Opava, Horní náměstí 27, Opava

Provozní doba:
pondělí – pátek: 8:30 – 17:00
sobota: 9:00 – 11:00

Poznámka: Platba za vstupenky je přijímána pouze v hotovosti.

Fanshop SFC – Městské sady

středa: 15:00 – 18:00

Poznámka: Platba za vstupenky je přijímána pouze v hotovosti.

On-line prodej vstupenek

Lístky si můžete zakoupit také přímo z pohodlí domova. Celý proces je velmi jednoduchý a zabere jen pár vteřin. Ušetříte tak čas strávený ve frontě u pokladny před zápasem.

Vstupenky na utkání s Třincem »

Vstupenky na utkání si totiž můžete zakoupit on-line přes síť Ticketportal. Zároveň doporučujeme vytištění vstupenky, předejdete tak zbytečným komplikacím při nesprávném zobrazení kódu v některých typech mobilních telefonů.

Jak to funguje?

Stačí pouze kliknout na uvolněné místo k on-line prodeji, vyplnit kontaktní údaje a přejít na platbu on-line. Následně Vám na e-mail dorazí čárový kód, který si stačí vytisknout a při vstupu na stadion přiložit ke čtečce turniketu.


sdílet