Opava míří do Hradce. Chceme uspět, velí Skuhravý

20. 5. 2018
Redakce

Opava – Před Slezským FC stojí ve Fortuna národní lize poslední dvě kola. Pokud je Opava zvládne, získá jistotu prvního místa. Nyní před sebou Slezané mají první překážku, a tou jsou hradečtí Votroci. Zápas na východě Čech je na programu v neděli 20. května s výkopem ve 13.15.

„Pokud chceme pomýšlet na první místo, musíme v Hradci bodovat,“ konstatuje trenér SFC Opava Roman Skuhravý. „Hlavně nesmíme být lehkovážní ve finální fázi, jak tomu bylo v posledních třech utkáních,“ podotkl opavský kouč.

Hradec si brousil zuby na postup, ale sezona mu nevyšla podle představ. „Chtějí být třetí, udělají proto vše, o motivaci mají postaráno. Obdobně jako České Budějovice, když hrály u nás,“ poznamenal Roman Skuhravý.

„Abychom byli úspěšní, musíme být maximálně koncentrování od první do poslední minuty,“ podotkl šéf opavské lavičky.

Není jasné v jaké sestavě Slezský FC na půdě Votroků nastoupí. Zraněný je Matěj Helebrand. Chybět bude vyloučený Joel Kayamba, který dostal červenou kartu proti Příbrami jednozápasový stop. „Uvidíme, jaká bude naše sestava. S tréninkem začal Pavel Zavadil, otázkou je, zda už ho nebudeme šetřit na přípravu,“ zakončil Roman Skuhravý.

Utkání v Hradci Králové startuje ve 13.15.


sdílet