Slezský FC Opava hraje v neděli na hřišti Karviné

12. 4. 2013
Redakce

Opavský tým se po pauze způsobené odložením zápasu se Znojmem opět představí v soutěžním utkání. K zápasu Fotbalové národní ligy zajíždí Slezský FC na hřiště Karviné.

Opavu tak čeká střetnutím s nejbližším soupeřem v soutěži, Karviná je druhým zástupcem z Moravskoslezského kraje. Momentálně se tento tým nachází na 11. místě tabulky a stejně jako Slezský FC jej čeká ještě jedno dohrávané utkání. V něm se Karviná střetne s Varnsdorfem.

Tým Karviné vede bývalý opavský trenér Josef Mazura, jenž si na lavičce odbyl premiéru při výhře nad Táborskem v minulém kole.

Zadním řadám soupeře šéfuje opavský odchovanec David Mikula, který nastupuje ve středu obrany se zimní posilou Jiřím Homolou, bývalým hráčem Jablonce a Sparty Praha, jenž se do Karviné vrátil po angažmá v Dynamu Tbilisi.

V kádru soupeře nalezneme také 30letého záložníka Michala Gondu, jenž v ročníku 2009/10 odehrál 14 zápasů v dresu Slezského FC. Od ledna je na soupisce Karviné také Marcel Cudrák, který na podzim působil v opavském B-týmu.

Utkání MFK OKD Karviná vs. Slezský FC Opava má výkop v neděli 14. dubna v 16:30 na Městském stadionu v Karviné-Ráji.

Web soupeře: www.mfkkarvina.cz


sdílet