Dnes hraje na opavském stadionu reprezentace do 18 let

18. 4. 2013
Redakce

Ve čvrtek 18. dubna bude od 16 hodin na Městském stadionu v Opavě sehráno mezinárodní přátelské utkání výběrů U18 mezi Českou republikou a Polskem.

Jedná se o střetnutí v rámci dvojzápasu mezi těmito týmy. První střetnutí hostilo polské město Kędzierzyn-Koźle a domácí tým v něm vyhrál 1:0.

Trenér Josef Csaplár pro oficiální web FAČR řekl: „Očekávám, že se budou hrát zajímavá, vyrovnaná utkání, protože Polsko výkonnostně řadím na naši úroveň a čeká nás jistě velmi zdatný soupeř. Budeme se opět snažit prezentovat se konstruktivním, ofenzivním fotbalem.“

„Svým výkonem by k tomu určitě měla přispět osa týmu, která se již určitým způsobem vytvořila, a jejich výkony v posledních utkání snesly přísné měřítko. Jsem však velmi zvědavý a na některé nováčky, kteří dostanou šanci ukázat se,“ dodal trenér reprezentační osmnáctky.

Nominace ČR U18

Brož Marek (Slavia Praha), Bzirský Martin (Sigma Olomouc), Funda Jiří (České Budějovice), Hodač Štěpán (Mladá Boleslav), Holzer Daniel (Baník Ostrava), Hůlka Lukáš (Mladá Boleslav), Janečka Martin (1. FC Slovácko), Kadlec Milan (AC Sparta Praha), Kratochvíl Lukáš (Hradec Králové), Krásný Martin (Baumit Jablonec), Kurušta Lukáš (MFK OKD Karviná), Matoušek Martin (AC Sparta Praha), Matěj Jan (Baník Ostrava), Michna Lukáš (1. FC Slovácko), Prosek Jan (Slavia Praha), Richter Daniel (FK Teplice), Ševčík Ondřej (Sigma Olomouc), Švec Michal (Zlín)

Ceny vstupenek

základní vstupné: 40 Kč
zlevněné vstupné (ženy, důchodci): 20 Kč
permanentkáři SFC: zdarma
děti do 12 let: zdarma
držitelé průkazu ZTP: zdarma
držitelé průkazu ZTP-P: zdarma včetně průvodce


sdílet