Starší žáci zvítězili nad Vítkovicemi

18. 5. 2013
Redakce

Oba týmy starších žáků Slezského FC Opava si v zápasech hraných na Městském stadionu poradili se soupeřem z Vítkovic.

SFC Opava U15


26.kolo, sobota 18.5.2013, 15:00
Opava
Opava
3:0
(1:0)
Vítkovice
Vítkovice

Opava: Mosler – Keller, Kolísek, Kuzník, Hájek – Nestroj, Tomáško – Dluhoš, Vrána (50. Lichý), Paláček – Stuchlík (35. Barteska).
Branky: 28. Vrána, 44. Kolísek, 56. Tomáško.


Jan Doseděl, trenér SFC Opava U15: Od úvodních minut bylo utkání v režii našich hráčů, kteří velmi dobře kombinovali a drželi míč. Postupně si také vytvářeli brankové příležitosti, ale skórovat se jim dlouhou dobu nedařilo. Hostující tým si za celé utkání nedokázal vytvořit ani jeden náznak ohrožení branky domácích.

Ve druhé půli se utkání vyvíjelo v úplně stejném duchu a je jen škoda, že jsme se nedokázali prosadit víc než jen třikrát. Za předvedený výkon bychom si více branek určitě zasloužili.

SFC Opava U14


26.kolo, sobota 18.5.2013, 16:45
Opava
Opava
4:0
Vítkovice
Vítkovice

Opava: Zouhar - Šikula, Sládek, Kadlec, Bitomský - Musila, Pučan, Knopp, Fusek - Hartmann, Šefčík. Střídali: Meier, Havrlant, Zacpal, Rolný, Dener.
Branky: Pučan 2, Fusek 2.


Radim Maloch, asistent trenéra SFC Opava U14: V tomto zápase jsme si poprvé v sezoně zahráli na hlavním hřišti a bylo vidět, že si to kluci užili. Zejména první poločas jsme hráli skvěle a troufnu si říct, že to byl jeden z nejlepších výkonů v celé sezoně.

Kluci hráli s velkým nasazením, výborně kombinovali a měli míč prakticky neustále ve své moci. Vytvořili jsme si mnoho šancí a vstřelili tři branky, překvapivě všechny hlavičkou.

Hned na začátku druhé půle se opět hlavou prosadil Pučan a je jen škoda, že jsme ve zbytku zápasu nevyužili ještě některou z našich šancí. Dnes jsme podali kvalitní výkon a vyhráli jsme zcela zaslouženě.


sdílet