Švec, Komenda i Keresteš v Opavě, odchází Martin Uvíra

23. 7. 2013
Redakce

O P A V A - Potvrzeno. Slezskému FC v nadcházející sezoně MSFL pomohou také Tomáš Komenda, Martin Švec i Miroslav Keresteš, kteří v opavském dresu nastoupili již minulý pátek v Poháru České pošty proti Dolnímu Benešovu.

Levonohý Miroslav Keresteš, který může nastoupit na levém kraji obrany i zálohy, bude ve Slezsku působit formou půlročního hostování. Součástí dohody je také opce na případný přestup toho třiadvacetiletého hráče.

Dres Opavy bude dál oblékat také obránce Martin Švec. Fotbalistu, jenž odehrál jarní část poslední sezony v Třinci, kterému pomohl k postupu do Fotbalové národní ligy, získal Slezský FC na roční hostování.

Stejnou dobu bude v Městských sadech působit také dvaadvacetiletý forvard Tomáš Komenda, který naposledy válčil v Juniorské lize za liberecký Slovan.

U testovaného Olina Bartozela jednání stále probíhají a o jeho budoucnosti zatím není jasno. „S jeho mateřským klubem jsme zatím nenašli společnou řeč. Nic ale není definitivní a jednání stále probíhají,“ řekl šéftrenér Slezského FC Daniel Kutty.

Sotva si zkoušku na měsíc prodloužil obránce Jan Jelínek, ozvalo se znovu jeho operované koleno a nyní už je bývalý opavský fotbalista zpátky ve Zlíně, jehož je kmenovým hráčem.

Z Opavy odchází na půlroční hostování do Mikulovic ofenzivní záložník či útočník Lukáš Krčmařík. Společně s ním opouští Slezsko také Václav Zapletal, jenž bude hostovat v Kroměříži. K bývalému kouči Slezského FC Josefu Mazurovi do Karviné míří na hostování také stoper Martin Uvíra, na kterého mohou Karvinští v případě zájmu uplatnit také opci.


sdílet