Tomáš Komenda po sobotní ztrátě: Spálené tutovky hodně mrzí

15. 9. 2013
Redakce | FOTO: Deník / František Géla

O P A V A - Fotbalisté Slezského FC v domácím utkání s Kroměříží nepotvrdili roli velkého favorita a po vyrovnaném utkání, jež nabídlo velké množství brankových příležitostí, získali do třetiligové tabulky pouze bod. Jedním z hráčů, kteří měli v sobotním duelu velké gólové šance, byl i mladý opavský útočník Tomáš Komenda, avšak ke smůle domácích se mu žádnou příležitost nepodařilo přetavit v kýženou branku.

„Je to pro nás obrovská ztráta. Zápas sice byl nahoru dolů, ale měli jsme víc šancí, více ze hry. Utkání jsme měli zvládnout. Já sám jsem v prvním poločase pohřbil dvě tutovky. Kdybych proměnil alespoň jednu z nich, mohli jsme být klidnější a dovést duel do vítězného konce,“ lituje promarněných možností vytáhlý forvard, který byl první brance v dresu Slezanů hodně blízko, když v úvodní půli hlavou trefil horní tyč.

Jedním z klíčových momentů utkání, byla další obrovská šance Tomáše Komendy, který přes půl hřiště postupoval sám na brankáře hostí, jenže nepřesné zakončení branku nepřineslo. „Takové situace se musí proměnit, remízu beru na sebe,“ přiznává mladý opavský útočník.

„Nyní se už musíme soustředit na domácí duel s nevyzpytatelnými Mikulovicemi. Dáme do toho všechno a nic jiného než tři body nebereme. Zpackané utkání s Kroměříží musíme odčinit, vyhrát a vynahradit to také našim skvělým fanouškům,“ uzavírá rázně Tomáš Komenda.


sdílet