Devatenáctka prohrála na Slavii

4. 9. 2012
Redakce

Naši dorostenci podlehli v pátém kole dorostenecké ligy Slavii Praha v poměru 1:5.

Do Prahy jsme odjeli v okleštěné sestavě, protože jsme museli doplnit pěti hráči naše B mužstvo, které ve stejný den hrálo své mistrovské utkání v Mikulovicích. V utkání hraném na hřišti v Horních Počernicích drželi mladí Slezané čisté konto do 22. minuty, kdy se poprvé střelecky prosadila Slavia. Do konce poločasu se ještě dvakrát gólově prosadili domácí. Po změně stran se hra vyrovnala a Jurečka po trestném kopu snížil, ale poslední slovo měli opět domácí.

„Dnešní zápas byl o dvou rozdílných poločasech. V tom prvním byla naše hra nepřesná, dopouštěli jsme se v ní zbytečných ztrát, byli jsme málo důrazní v osobních soubojích a ve hře dopředu nám chyběl větší pohyb bez míče. Ve druhém poločase jsme se v těchto činnostech zlepšili, vytvořili si i příležitosti, ze kterých se nám ale podařilo vstřelit pouze jednu branku a to je pro úspěšnější výsledek málo“, krátce zhodnotili utkání oba trenéři.

SK Slavia Praha – SFC Opava 5:1 (3:0)

Branka Opavy: Jurečka.

Sestava Opavy: Godula – Bořucký (58. Mezera), Oberherr, Dřízgevič, Schuster – Zezulka (62. Továrek), Pavlíček (77. Kubalák), Jurečka – Turoň, Uvíra, Lavrovič. Trenéři: Radomír Hlaváč a Petr Deseyve.


sdílet