Opavští fotbalisté s baskeťáky v McDonald´s! Přijďte se podívat

19. 11. 2013
Redakce

O P A V A - Opavští fotbalisté s basketbalisty v kuchyni nebo za pokladnou v opavském McDonaldu? Možná věc. Konkrétně ve <b>čtvrtek 21. listopadu</b> mezi patnáctou a sedmnáctou hodinou vás obslouží třeba Jan Schaffartzik, František Metelka nebo Lumír Sedláček.

A aby toho nebylo málo, letos se do charitativního projektu I hranolky dokáží vykouzlit dětský úsměv, zapojí hráči BK Opava v čele s Jakubem Šiřinou, Radimem Klečkou, Petrem Dokoupilem a Martinem Gniadkem.

Fotbalisté SFC tento projekt podporují pravidelně. Co je smyslem akce?

Tento den jde totiž polovina tržeb z prodeje hranolků a sto procent z prodeje samolepek Pomocná ruka na výstavbu Ronald McDonald House pro nemocné děti a jejich rodiny. Ronald McDonald Charity je obecně prospěšná společnost, která pomáhá nemocným dětem překonat těžké období odloučení od rodiny z důvodů hospitalizace.

„Jsme rádi, že se opavští fotbalisté tohoto projektu zúčastňují. Navíc rádi, spolupráce s nimi je pozitivní, což v minulosti ocenili i návštěvníci našeho McDonaldu. Letos jdou s námi do akce i opavští basketbalisté, věřím, že opět budeme úspěšní,“ řekla vedoucí opavského McDonaldu Ludmila Kovalčíková. Součástí akce bude také autogramiáda.


sdílet