Opavská školička jasně ovládla turnaj v Hlučíně

25. 11. 2013
Redakce

O P A V A - V sobotu zamířila fotbalová školička SFC Opava na svůj druhý turnaj. Po třetím místě na klání ve Smilovicích se opavští benjamínci neztratili ani v Hlučíně, kde neprohráli jediný zápas a brali zlato!

Slezané nejprve porazili Chvalíkovice, následně přišla jediná ztráta na turnaji, když prcci Slezského FC s Velkou Polomí remizovali 2:2. Pak už Opava nezaváhala, jedenácti góly smetla Polanku, poradila si s Žilinou a na závěr turnaje uštědřila osm kousků Hlučínu. Opavští se tak po zásluze stali králi turnaje.

„Turnaj probíhal velmi dobře po organizační i herní stránce. Byl jsem velice spokojen s výkony družstva. Opět nás žádný soupeř nepřehrál a naopak u nás v týmu vyčnívali jedinci jako tradičně Kožík a hlavně Binar, který se ukázal ve velice dobrém světle. Turnaj jsme vyhráli zaslouženě a kluci ukázali, že se s nimi musí počítat do budoucna,“ řekl trenér opavské fotbalové školičky Ondřej Sikora.

Zápasy SFC Opava na turnaji

  • SFC Opava – TJ Sokol Chvalíkovice 1:0 (Branka Opavy: Binar)
  • TJ Velká Polom – SFC Opava 2:2 (Kožík, Černín)
  • SFC Opava – FKSK Polanka 11:0 (Kožík 4, Binar 3, Martinák 2, Gebauer, Černín)
  • SFC Opava – MŠK Žilina 2:0 (Kožík 2)
  • FC Hlučín – SFC Opava 0:8 (Kožík 3, Binar 2, Martinák, Černín a Kutálek)

Slezský FC na turnaji reprezentovali: Baklík, Binar, Brigula, Černín, Gebauer, Kožík, Kutálek, Maitner, Martinák, Richter.

Další fotografie z turnaje zobrazíte kliknutím zde.


sdílet