Potvrzeno! Poslední domácí zápasy odehraje Slezský FC v Krnově

19. 5. 2014
Redakce

O P A V A - Vážení fanoušci, z důvodu rekonstrukce hrací plochy stadionu Slezského FC Opava se odehrají poslední dvě mistrovská utkání MSFL na fotbalovém stadionu v Krnově. Jedná se o zápasy:

  • 28. kola v sobotu 31. května: SFC Opava – Hlučín
  • 29. kola v sobotu 7. června: SFC Opava – Orlová

Obě utkání se odehrají v úředně stanovený začátek 16:30 hodin.

Důvodem stěhování do Krnova je nutná rekonstrukce hlavní hrací plochy, jejíž podloží a drenážní systém je ve velmi špatném stavu. Abychom mohli zahájit sezonu 2014/2015 na plně funkčním hřišti, je nutné začít s rekonstrukcí již nyní. Vedení klubu se pro Krnov rozhodlo z důvodu velkého počtu příznivců SFC Opava právě z této oblasti.

„Rovněž si vážíme vstřícného jednání se zástupci všech klubů, kteří projevili ochotu a nabídli zapůjčení svého fotbalového hřiště k našim mistrovským utkáním,“ poděkoval na dálku okolním klubům technický ředitel Slezského FC Jaroslav Rovňan.

Změna hřiště se netýká pouze opavského A-týmu. Do azylu v Opavě-Malých Hošticích a Velkých Hošticích se musí na poslední utkání sezony uchýlit také rezerva, mládežnické celky U17, U16, U15 a U14. Ostatní mládežnická družstva odehrají závěr sezony na umělé trávě v Opavě-Kylešovicích.

Pro fanoušky, kteří plánují podpořit opavské mužstvo i v Krnově, chystá vedení SFC Opava předprodej vstupenek. Důvodem je omezená kapacita krnovského stadionu. O všech důležitých informacích, týkajících se těchto změn, budete informováni na internetových stránkách klubu www.sfc.cz a v tisku.

Permanentky na mistrovská utkání Slezského FC samozřejmě platí i pro tyto zápasy v Krnově.

Děkujeme Vám za pochopení a těšíme se na Vaši podporu!

Vedení SFC Opava

Krnovský stadion na mapě


sdílet