Devatenáctka porazila Brno

26. 9. 2012
Redakce

V dalším kole dorostenecké ligy porazili svěřenci Vladimíra Skalby mladíky z Brna.

Trenér Vladimír Skalba:

"V dnešním utkání rozhodlo štěstí, které více stalo na naší straně. První gólovou šanci jsme měli my, a to bylo z naší strany skoro vše. Brno hrálo v defenzivním postavení a na jednoho útočníka, který v prvním poločase kvůli nedůslednosti naší obrany chodil do zakončení a svoje šance neproměňoval jenom díky svoji zbrklosti a dobrým výběhům našeho nového brankáře. Náš přechod do útočné fáze byl strašně pomalý a v malém počtu hráčů.

V poločase proběhl v naší kabině vítr a na začátku druhého poločasu to bylo poznat v napadaní a aktivitě při napadaní protihráčů. Brno jsme zavřeli na jejich polovině, ale tlak jsme nedovedli přetavit v gólovou radost. Branku jsme nakonec dali se štěstím po doražené střele. Následně jsme někdy až nesmyslně ustupovali k našemu pokutovému území a nechávali hrát Brno, které naštěstí nezužitkovalo své šance. Kluci tak podruhé v sezoně poznali jak chutná vítězství."

SFC Opava U19 - Zbrojovka Brno U19 1:0 (0:0)

Gól Opavy: 70. Jurečka.

Sestava: Novotný - Bořucký, Oberher, Dřízgevič (75. Gacka), Schuster - Turoň (89. Mezera), Pavlíček, Wicker (66. Kubalák), Továrek (46. Lavrovič), Jurečka, Uvíra.


sdílet