Starší dorost čeká derby s Baníkem! Přijďte se podívat

5. 8. 2014
Redakce

O P A V A - Devatenáctka Slezského FC má před sebou ostře sledovaný zápas. V rámci 19. kola hostí devátá Opava třinácté mužstvo ostravského Baníku, které v letošní sezoně zatím ještě nevyhrálo. Slezské derby startuje ve <b>středu 6. srpna od 11 hodin</b> na hřišti za koupalištěm. Přijďte podpořit opavské dorostence!

„K utkání přistupujeme jako ke každému jinému zápasu. Nijak extra se nezaobíráme tím, že jde o derby. K Baníku máme respekt, protože měl vždy dobrou mládež a pořád to platí. Čeká nás těžký soupeř,“ uvědomoval si trenér opavských starších dorostenců Alois Skácel.

Delegace rozhodčích

  • Hlavní: Jan Machálek
  • Pomezní: Ondřej Pelikán
  • Pomezní: Ondřej Těšina

Devatenáctka Slezského FC vstoupila do nového ročníku nejvyšší dorostenecké soutěže výhrou nad pražským Meteorem v poměru 5:2, o víkendu pak prohrála na hřišti olomoucké Sigmy 0:2. Sbírat body ale musí opavské naděje hlavně doma.

„Je to jednoduché. Potřebujeme body, a proto doma musíme vyhrát. Jak se nám tento cíl podaří naplnit, ale ukáže až samotný zápas. Úspěšnější bude tým s lepší formou v daném utkání,“ doplnil kouč opavských mladíků s tím, že hráči jsou zdravotně v pořádku. „Všichni budou na zápas připraveni,“ potvrdil Skácel.

Utkání startuje ve středu 6. srpna od 11 hodin na hřišti za koupalištěm. Přijďte povzbudit opavské naděje!


sdílet