Béčko zvládlo utkání s Břidličnou

28. 4. 2024
Redakce
Slezský FC Opava
2:0 (1:0)
TJ Břidličná

Statistiky

Branky: 24. Velička, 88. Whiffen

ŽK: 72. Kirschbaum, 81. Beňa

Slezský FC Opava

Číž, Hendrych (58. Whiffen), Pejša, Sochor (70. Sochor), Šrek (89. Blatný), Chládek, Celta, Velička (70. Ligač), Helebrand, Wehowský, Kadlec (46. Kim)

TJ Břidličná

Telíšek, Adamovský, Markovič, Kirschbaum, Bala, Můčka, Dydowicz (68. Veselý), Kuča (68. Kostera), Cudrák (21. Beňa), Žídek (83. Miškev), Tögel (68. Ježek)

O P A V A - Rezerva SFC potvrdila svou formu, když její sílu pocítila Břidličná. Svým jedenáctým gólem v sezoně o výhře rozhodnul Velička.

,,Odehráli jsme velice těžký zápas. Břidličná svou kůži nedala lacino a měla své veliké šance, které jsme naštěstí přežili. Hráli jsme do zatažené obrany, což je vždy ošemetné a tentokrát proti nám stálo i hřiště, které komplikovalo kombinační hru. I přesto jsme byli více v držení míče a hrálo se prakticky na jednu branku, ale trošku nám ve finále chybělo. Není jednoduché opakovat výkony a výsledky, ale já jsem rád, že jedeme na vítězné vlně a opět jsme nedostali branku. Svým hráčům musím poděkovat za přístup. Potřebujeme, aby hráči pochopili, že je důležité chtít vyhrát a zatím si jdeme každý zápas," uvedl k utkání trenér Zdeněk Partyš.

sdílet