Slezané míří na sever Čech. Představí se v Teplicích

2. 3. 2019
Redakce

Opava – Další zápas FORTUNA:LIGY je tady. Opavští fotbalisté míří do Teplic, kde by rádi bodovali. V nominaci na utkání nebude chybět Jakub Janetzký, který proti Plzni absentoval kvůli karetnímu trestu.

Zápas na Stínadlech bude svým způsobem bojem o prostřední skupinu, Opava ztrácí na Teplice bod. „Čekají nás zápasy, ve kterých půjde o všechno a hráči si to dobře uvědomují. Ukázali jsme, že se nemusíme bát nikoho. Jen se musíme vyvarovat skupinových a individuálních chyb,“ řekl trenér Slezského FC Opava Ivan Kopecký.

„Poslední domácí zápas Teplicím nevyšel. Sice uhráli bod v Karviné, ale doma padli s Mladou Boleslaví. O motivaci tak mají postaráno,“ pokračoval opavský stratég.

Do sestavy Slezanů se po karetním trestu vrací Jakub Janetzký. Ke složení základní jedenáctky pak Ivan Kopecký řekl: „O sestavě úplně jasno nemám. Možná ke změnám dojde.“

Teplice mají v kádru zkušené hráče, Opavu rozhodně nečeká lehké utkání. „Mají zkušený tým, rychlostně dobře vybavený. Ať už se jedná o Horu, Trubače nebo Žitného. Těží z podpory krajních beků, na to si musíme dát pozor. Opomenout nesmíme ani standardní situace v podání Kroba,“ řekl trenér Slezského FC.

Nedělní utkání má výkop na programu v 15 hodin.


sdílet