Druhá posila už je ve Slezsku: Dres SFC bude oblékat Miloš Kopečný

23. 12. 2021
Redakce

Opava – Druhou zimní posilou Slezského FC se stal obránce Miloš Kopečný, jenž s klubem podepsal smlouvu do 30. června 2024.

„Miloš je v ideálním fotbalovém věku. Jde o pracovitého, velmi odolného a neústupného hráče. Chtěli jsme ho už v létě, ale měl určité zdravotní potíže, které nicméně vyřešil, a tak jsme se k jednáním nyní vrátili. Věřím, že si pro sebe vybojuje pevnou pozici na pravé straně obrany a bude patřit k naším stěžejním hráčům,“ uvádí sportovní manažer SFC Jaroslav Kolínek.

„Náš první kontakt proběhl už v létě. Byl jsem po operaci. V Táborsku mi ještě dojížděla smlouva z Českých Budějovic. O zájmu Opavy jsem tedy věděl a zároveň jsem se chtěl přiblížit domovu, takže jsem se domluvili na spolupráci,“ říká Miloš Kopečný, jenž bydlí ve Zlíně.

„Opavu mám zafixovanou jako klub s krásným stadionem a super fanoušky. Rád jsem tady hrával jako soupeř, protože tady byla vždycky dobrá atmosféra. Navíc jsem se bavil s Pepou Hnaníčkem a Lukášem Holíkem. Oba si působení v Opavě pochvalují, takže se moc těším,“ dodává Kopečný.

Sedmadvacetiletý fotbalista má na svém kontě 50 prvoligových startů v dresu Zlína a Českých Budějovic. Druhou nejvyšší soutěž si zahrál za Sokolov, Hradec Králové a naposledy za Táborsko, kde na podzim naskočil do deseti utkání a vstřelil jeden gól. Sezonu si střihl také v nejvyšší slovenské soutěži, kde nastupoval za Senici. Nově bude působit ve Slezském FC.

Vítej Miloši!


sdílet