West: Dnes jsme dle mého názoru podali vynikající výkon

30. 4. 2022
Redakce

Opava – Slezský v rámci 27. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY dokázal na domácím hřišti porazit Varnsdorf a na svém stadionu tak na jaře ještě neprohrál. Jak utkání viděl trenér opavských Roman West?

„Dnes jsme dle mého názoru podali vynikající výkon. Klobouk dolů před kluky, jak se zvedli po utkání na Žižkově, kde jsme prostě nehráli dobře. Já jsem každopádně rád, že ten zápas byl jen jeden a my jsme ho hned odřízli a za tři dny jsme vypadli úplně jinak. Hned od začátku jsme do utkání ale vstoupili dobře a již v první minutě jsme mohli vést. Do poločasu jsme pak z mého pohledu mohli klidně vést dva nebo tři nula," začal své hodnocení Roman West.

„Ve druhém poločase jsme pokračovali ve své hře a povedlo se nám to, co se nám nepodařilo v poločase prvním, dát rychlý gól a jít do vedení. Navíc se nám pak podařilo přidat i druhý a měli jsme i další šance. Dnes mi tam chybělo pouze to, že do stavu, než dal soupeř kontaktní branku, tak jsme měli vést o víc než dva góly, protože šance jsme na to měli a zápas mohl být rozhodnut již dříve," pokračoval Roman West.

„Myslím si, že v posledních zápasech doma naše forma graduje. Již proti Prostějovu a Příbrami jsme si vytvořili velké množství šancí a dnes jsme jich měli snad deset. Zatím nás ale stále bohužel limituje jejich proměňování. Kdybychom byli produktivnější, tak jsme ten zápas mohli rozhodnout daleko dříve," uvedl trenér West.


sdílet