West: Tým vypadá velmi dobře

23. 7. 2022
Redakce

Opava – V posledním utkání přípravy se opavští na hřišti Třince prezentovali jistým a útočným dojmem. Zaslouženou výhru Opavě vystřelil v závěru střídající Doleček. Utkání hodnotí trenér opavského týmu Roman West.

„Dnes jsem spokojen jak s výkonem, tak také s výsledkem utkání. Herně to dnes bylo po celý zápas, vyjma pár pasáží, velmi dobré. Byli jsme nebezpečnější a dokázali si vytvořit spoustu šancí. Zápas byl navíc velmi povedený i z hlediska defenzivní práce, kde jsme udrželi nulu. Třinec jsme dnes pustili snad jen do dvou šancí, ale to se stává,“ začal své hodnocení trenér West.

„Příští týden se do tréninkového procesu vrací Helebrand se Ščudlou, takže uvidíme, jak to ještě zamíchá se sestavou. Každopádně dnešní sestava už byla postavená směrem k mistrovskému utkání ve Varnsdorfu,“ pokračoval West.

„V neděli nás čeká první utkání sezony na hřišti Varnsdorfu, kde to určitě nebude jednoduché. Mají nahoře rychlostní typy a v domácím prostředí byli vždy silní a fotbaloví. Pokud soupeři dokážeme vnutit náš herní styl, tak to utkání může být zajímavé. Tým vypadá velmi dobře, takže věřím, že to dokážeme přenést i do ligové sezony,“ ukončil své hodnocení trenér opavských Roman West.


sdílet